Vedetele “moarte” au înviat după ce au strâns 1 milion de dolari

miercuri, 8 decembrie 2010

Vedetele “moarte” au înviat după ce au strâns 1 milion de dolari
Foto: rimel.ro

Notorietatea vedetelor aduce bani frumoşi tabloidelor, însă de data asta vedetele şi-a pus statutul de celebrităţi în slujba unei acţiuni caritabile. Campania de strângere de fonduri, iniţiată de Alicia Keys, şi-a atins scopul: 1 milion de dolari au fost strânşi pentru bolnavii de SIDA.


Cântăreaţa a apelat la o serie de nume sonore din showbiz pentru a atrage atenţia asupra campaniei Buy Life. Celebrităţi precum Justin Timberlake, Lady Gaga, Kim Kardashian şi Usher au acceptat să “moară digital”, adică să renunţe la activitatea de pe conturile lor de Facebook şi Twitter, până se vor aduna banii. Mai mult, aceştia au acceptat să pozeze în ipostaze sinistre, în coşciug. 

Demersul lor a dat roade. Banii s-au strâns, inclusiv datorită unui filantropist care a donat suma de 500.000 de dolari. Aşa că vedetele şi-au reluat vechile obiceiuri de internauţi.

Imediat după încheierea campaniei, Kim Kardashian a revenit, pe Twitter, cu un mesaj de mulţumire: “Am înviat din morţi! Mulţumim mult pentru donaţii! Mi-a fost dor de voi!”

Justin Timberlake le-a mulţumit, la rândul lui, celor care au contribuit cu donaţii: “Justin Timberlake este viu! Am strâns 1 milion de dolari pentru a ajuta KCA [Keep A Child Alive - n.r.] în lupta împotriva SIDA. Vă mulţumesc mult şi nu încetaţi să cumpăraţi o viaţă!”






Sursa: rimel.ro


0 Comments: