A venit Crăciunul la Shopping MallDova

miercuri, 8 decembrie 2010

A venit Crăciunul la Shopping MallDova

Shopping MallDova a dat startul campaniei de Crăciun. În perioada 10 decembrie – 10 ianuarie, vizitatorii centrului comercial vor beneficia de o mulţime de activităţi, de o tombolă cu premii şi de un program festiv deosebit.


Începând din această săptămână, atmosfera şi surprizele specifice sărbătorilor de Crăciun au transformat centrul comercial într-o locaţie feerică. Decorurile de Crăciun au fost instalate, bradul a fost împodobit, omuleţii de zăpadă şi renii Moşului şi-au găsit popasul, iar oferta variată de magazine, restaurante, cafenele şi divertisment este cea mai potrivită pentru a face cumpărăturile de sezon şi a găsi cadouri celor dragi. 

O călătorie magică în ţara lui Moş Crăciun - Laponia!

În fiecare an, Moş Crăciun porneşte cu darurile pentru copiii din întreaga lume din Ţara lui Moş Crăciun, aşa cum este cunoscută Laponia. Shopping MallDova îşi invită vizitatorii să participe la tombola din acest sezon şi să câştige o excursie spre această destinaţie feerică, unde vor regăsi fiorul copilăriei şi vor trăi o experienţă unică. La tombola „Minunile se împlinesc la Shopping MallDova” pot participa toţi clienţii care în perioada 10 decembrie – 10 ianuarie vor face cumpărături de minim 300 de lei în magazinele din mall. Se mai pot cîştiga 3 camere video, 5 camere foto şi sute de premii instant.

Şi, pentru că în această perioadă cu toţii ne gîndim ce cadouri punem sub brad, magazinele din mall au pregătit o gamă variată de produse şi de oferte speciale. Mai mult, Shopping MallDova a pregătit un Birou de Împachetare a Cadourilor pentru a-şi răsplăti clienţii fideli. Fiecare cadou cumpărat din mall, în suma de minim 300 lei va fi împachetat gratuit de către ajutoarele Moşului.

Poşta lui Moş Crăciun

Începând din acest weekend şi până pe 7 ianuarie, copiii se pot întâlni în mall cu Moş Crăciun şi Crăciuniţa, care au venit în acest an cu o mulţime de cadouri dulci. La parterul mall-ului se va află Cutia Poştală a Moşului, de unde dorinţele copiilor vor ajunge direct la el. Picii sunt invitaţi să-i scrie Moşului ce cadou îşi doresc, iar la sfîrşitul acestui an, cinci dorinţe vor fi îndeplinite: Moş Crăciun va  aduna în desaga sa cadourile şi va porni pe la casele celor mai cuminţi copii ca să le împlinească dorinţele.

Sâmbătă şi duminică, pe 11 şi 12 decembrie, între orele 12.00 şi 17.00, spiriduşii Moşului îi vor învăţa pe micuţi cum să decoreze brăduţul, să picteze singuri globuri şi decoraţiuni de Crăciun.  



sursa: Unimedia

0 Comments: