Voronin și Tkaciuk ar putea fi chemați la Procuratură pentru a face declarații pe marginea cazului "răpirii" lui Reșetnicov

joi, 25 noiembrie 2010

Voronin și Tkaciuk ar putea fi chemați la Procuratură pentru a face declarații pe marginea cazului
Foto: UNIMEDIA

Vladimir Voronin și Mark Tkaciuk ar putea fi chemați la Procuratura Generală pentru a depune mărturii în cazul presupusei răpiri a lui Artur Reșetnicov. Potrivit prim-adjunctului procurorului general, Andrei Pântea, toți cetățenii trebuie să fie egali în fața legii.


"În cazul care nu vor fi alte posibilități de stabilire a devărului, sigur că vor fi chemați să depună mărturii. Legea este una pentru toți", a precizat Pântea, citat de PublikaTV.

UNIMEDIA precizează că astăzi, juristul PCRM, Sergiu Sârbu, a fost audit la Comisariatul sectorului Centru al Capitalei, în cazul lui Artur Reşetnicov. Sârbu susţine că în spatele acestui atac s-ar afla actuala guvernare. Candidatului PCRM nu i s-a adus nicio învinuire.

Precizăm că Artur Reşetnicov, fostul director SIS, a ajuns luni, la spital, după ce, potrivit lui, a fost bătut de persoane necunoscute. Reşetnicov susţine că ar fi fost torturat, pentru a oferi materiale compromiţătoare despre Vladimir Voronin.  Reprezentanții MAI nu neagă că aceasta ar putea fi o înscenare sau o reglare de conturi. 

Liderii Alianței de guvernare neagă acuzațiile comuniștilor, precizând că așteaptă rezultatul final al anchetei. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: