(VIDEO) CCA: Publika TV a procedat corect când l-a evacuat din studiou pe Sergiu Mocanu

vineri, 26 noiembrie 2010

(VIDEO) CCA: Publika TV a procedat corect când l-a evacuat din studiou pe Sergiu Mocanu
Colaj UNIMEDIA/vipmagazin.md

Consiliul Coordonator al Audiovizualuilui a respins contestaţia partidului "Pentru Neam şi Ţară", în care se cerea sancţionarea Publika TV. În cadrul şedinţei, membrii CCA au declarat că moderatorul emisiuni, Vadim Stângaciu, a procedat corect, atunci când l-a invitat pe Sergiu Mocanu să părăsească studioul televiziunii.


Reamintim că în cadrul dezbaterilor electorale din 20 noiembrie, liderul acestei formaţiuni, Sergiu Mocanu, a fost evacuat din studiou postului de televiziune, pentru că a încălcat regulamentul dezbaterilor.

Tema acestei emisiunii, conform anunţului făcut în prealabil de către Publika TV, era agricultura, pentru că pe 20 noiembrie  Ziua Agricultorului. Reprezentanţii postului de televiziune susţin că Sergiu Mocanu a venit la dezbateri cu o temă personală, aceeaşi cu cea pe care o promovează şi prin intermediul partidului - atacul la adresa omului de afaceri Vlad Plahotniuc și câteva instituții publice. 

Moderatorul Vadim Stângaciu a încercat în mod repetat să îl determine pe Mocanu să îşi încadreze discursul în tema emisiunii. Acesta, în schimb, şi-a îndreptat atacurile către Publika TV. În rezultat, moderatorul emisiunii a fost nevoit să întrerupă emisia şi să îi ceară lui Sergiu Mocanu să părăsească studioul.

La rândul său Mocanu, a declarat atunci pentru UNIMEDIA că Publika TV i-a fost îngrădit accesul la transmiterea mesajului pe care el îl consideră important pentru alegătorii săi şi că va depune o sesizare la CEC şi CCA.


Sursa: UNIMEDIA cu referire la Publika TV


0 Comments: