Comunicatul tău de presă - gratuit și pe UNIMEDIA

marți, 23 noiembrie 2010

Comunicatul tău de presă - gratuit și pe UNIMEDIA
Foto: Colaj UNIMEDIA

Începând de astăzi, toate comunicatele de presă care vor fi plasate pe site-ul iComunicat.md vor apărea gratuit și pe portalul de știri UNIMEDIA. Despre aceasta anunță conducerea companiei Interakt, proprietarul celor două site-uri.  


"Vom oferi o vizibilitate sporită iComunicat și a informațiilor plasate aici și pe UNIMEDIA - portalul de știri nr. 1 în Moldova. Astfel, utilizatorii site-ului de comunicate de presă au garanția că informațiile lor vor avea parte de maximă vizibilitate în mediul on-line", declară managementul Interakt.

Instituțiile care își vor crea un cont pe iComunicat vor beneficia de posibilitatea de a plasa informații text, foto, dar și video. În primă fază, până la 31 decembrie 2010, serviciile site-ului sunt gratuite pentru orice persoană sau instituție. Site-ul oferă posibilitatea utilizatorilor de a se abona și la alerte prin email în baza domeniilor de interes. Titlurile ultimelor comunicate de presă de pe iComunicat, începând de astăzi, vor apărea și pe UNIMEDIA între secțiunea Politic/Social și Economic/Externe



Interakt este o companie new-media din R. Moldova care lansează şi dezvoltă produse new-media ce tind să fie lideri pe segmentul lor de piaţă. 

Sursa: UNIMEDIA  


0 Comments: