(video) Vladimir Țurcan continuă lupta politică și de pe patul de spital. VEZI acum arată salonul de lux în care "este cazat" liderul PUM

vineri, 26 noiembrie 2010

(video) Vladimir Țurcan continuă lupta politică și de pe patul de spital. VEZI acum arată salonul de lux în care
Foto: UNIMEDIA

Vladimir Țurcan continuă lupta politică chiar și dacă acesta se află în spital. Anunțul a fost făcut de președintele Partidului Moldova-Unită, care a organizat o conferință de presă chiar în camera de spital.  "Vreau să vă anunț că Partidul Moldova-Unită continuă lupta politică. Informații și bârfele distribuite de concurenții noștri electorali nu sunt adevărate. Suntem siguri că vom acumula un rezultat bun la alegeri", a declarat Țurcan azi la amiază.  

Întrebat cum se simte, Țurcan a menționat că are 3 fracturi în zona bazinului și va trebui să stea în pat circa 4 săptămâni. Rugat să comenteze împrejurările accidentului care i s-a întâmplat, liderul Moldova-Unită a menționat că are mai multe întrebări către MAI. "Eu am mai multe întrebări către MAI. De unde a apărut greiderul care a nivelat locul accidentului, de ce până în prezent nu a fost identificat șoferul care a provocat accidentul, cum s-a întâmplat ca anvelopele mașinii sale s-au spart chiar în timpul accidentului. Nu înțeleg cum MAI a putut face declarații în acest sens dacă ancheta nu a fost terminată", s-a întrebat fostul general de poliție.  


Vorbind despre incidentul în care a fost implicat Artur Reșetnicov, Țurcan s-a ferit să dea aprecieri, menționând că declarațiile politice nu-și au loc în acest caz, iar verdictul poate fi dat în urma expertizelor. 

Vladimir Țurcan este cazat într-un salon de lux de la Spitalul Militar din Capitală. Acesta a fost implicat la 20 noiembrie într-un accident rutier. Potrivit MAI, accidentul s-ar fi produs din cauza carosabilul umed. Liderul PMU a declarat pentru jurnaliști că a depus deja o cerere pentru a vota prin intermediul urnei mobile. 




Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: