Primăria Chișinău organizează seminarii pentru administrațiile publice locale - „UE vine la tine acasă!”

marți, 23 noiembrie 2010

Primăria Chișinău organizează seminarii pentru administrațiile publice locale - „UE vine la tine acasă!”
Foto: inconet.de

Asociaţia pentru Integrare Europeană, în colaborare cu Primăria municipiului Chişinău, va organiza o serie de seminarii care vizează administrațiile publice locale, pentru orașele Chișinău, Bălți și Cahul, sub genericul „UE vine la tine acasă!”


Proiectul îşi propune realizarea următoarelor obiective:
 
1. Sporirea pregătirii beneficiarilor în domeniile iniţierii şi gestionării proiectelor;
2. Informarea beneficiarilor cu privire la fondurile care există pentru Republica Moldova şi care pot fi accesate de către administraţiile publice locale;
3. Transferarul de know-how dinspre autorităţile publice locale din România către cele din Republica Moldova, cu privire la scrierea de proiecte, aplicare de proiecte şi gestionarea proiectelor;
4.  Crearea şi consolidarea legăturilor de colaborare dintre autorităţile locale din România şi autorităţile locale din Republica Moldova.

Evenimentul va reuni atât reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din întreaga republică, precum şi studenţi la facultăţile de administraţie publică, studiilor europene, managamentul proiectelor şi altele.

Seminariile vor fi ţinute de experţi din România, la recomandarea Asociaţiei Municipiilor din România şi din Republica Moldova şi se vor desfăşura în perioada 24-26 noiembrie.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: