(VIDEO) VEZI AICI evoluţia spectaculoasă a automobilelor de marca Lexus

marți, 23 noiembrie 2010

(VIDEO) VEZI AICI evoluţia spectaculoasă a automobilelor de marca Lexus
Foto: lexusenthusiast.com

În decurs de 20 de ani, de când sunt pe piaţa auto din Europa, automobilele Lexus au evoluat şi au devenit în timp un sinonim pentru lux şi splendoare. Zi de zi Lexus anticipeaza timpul şi propune cumpărătorilor săi tehnologii progresive a zilei de mâine. Aceasta a fost întruchipat pentru prima data în modelul LS cu paradigma sa de un lux şi splendoare absolută. Aceasta s-a reflectat în primul din lume crossover hibrid RX şi este caracteristic primului din lume sistem complet hibrid Lexus Hybrid Drive.


Evolutia Lexus continuă până azi. Acest fapt este atestat prin apariţia a noi modele, aşa precum sunt Lexus CT 200h – primul automobil compact hibrid de clasa lux, care va aparea în Moldova deja în primavara anului 2011 la importatorul oficial, şi hiperputernicul supercar cu caroseria din material plastic armat cu fibre de carbon – Lexus LF A, care accelerează până la o sută de km în timp de doar 3.7 secunde.

"Fiecare străpungere Lexus întruchipează valoarea unică – satisfacerea cerinţelor cumpărătorului. Aceasta întotdeauna a însemnat şi continuă să însemne faptul că cumpărătorul este în centrul experienţei avansate Lexus, faptul că cumpărătorul este mai presus de orice", afirmă directorul companiei “Continent” SRL, Victor Sumilo.




sursa: Unimedia

0 Comments: