Iurie Roşca a găsit „explicaţia” pentru „conflictul” dintre PLDM şi PD. „Sunt aberaţii”, spun reprezentanţii formaţiunilor

miercuri, 24 noiembrie 2010

Iurie Roşca a găsit „explicaţia” pentru  „conflictul” dintre PLDM şi PD.  „Sunt aberaţii”, spun reprezentanţii formaţiunilor
Foto: UNIMEDIA

Iurie Roșca este tot mai activ în campania electorală. „Vladimir Filat şi Vladimir Plahotniuc şi-au luat startul în business specializându-se în comerţul legal şi mai puţin legal cu ţigări. Întreaga rivalitate dintre cele două componente AIE – PLDM şi PD – se reduce la conflictul dintre Filat şi Plahotniuc pentru controlul asupra traficului de ţigări”. Declaraţia a fost făcută astăzi, 24 noiembrie, de către liderul Partidului Popular Creştin Democrat, Iurie Roşca, în cadrul unei conferinţe de presă.


Roşca a amintit de relaţia dintre Filat şi directorul general al Serviciului Vamal, Tudor Baliţchi, precum şi de faptul că directorul general ÎS „Tutun-CTC”, Pavel Filip, ocupă numărul 9 în lista PD. „Este clar că Pavel Filip vine în Parlament nu pentru a se ocupa de problemele statului, ci pentru a-şi croi norme legale care să-i aducă profituri şi mai mari”, a afirmat liderul creştin democraţilor.

„Vladimir Plahotniuc  a devenit miliardar nu pe cale legală, ci pentru că s-a linguşit timp de 8 ani pe lângă Vladimir Voronin. Dacă Plahotniuc  ar ajunge prim-ministrul, Republica Moldova nu va mai avea nici o şansă să devină un stat democrat şi prosper”, a mai spus Roşca.

Contactată de UNIMEDIA, şefa serviciului de presă a PD, Irina Gîscă, a declarat că afirmaţiile au un caracter vădit electoral şi că cu certitudine, în această perioadă până la alegeri, vor mai apărea o mulțime de acuzaţii la adresa concurenţilor electorali din lista PD.

„Noi nu comentăm aberaţiile lui Iurie Roşca”, a spus la rândul său purtătorul de cuvânt al PLDM, Larisa Manole.

Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Cristina Buzovschi


0 Comments: