(video) Declarații surprinzătoare pe final de campanie electorală! Diacov: "Dl Plahotniuc a avut un rol important în procesele din PDM!" Chirtoacă: "Niciun partid nu arată fiecare leu care l-a cheltuit în campanie"

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

(video) Declarații surprinzătoare pe final de campanie electorală! Diacov:
Foto: Colaj UNIMEDIA

Declarații surprinzătoare pe final de campanie electorală. Aseară, în cadrul unei emisiuni la PublikaTV, Dumitru Diacov a lăsat să se înțeleagă că Vladimir Plahotniuc este implicat de mai mult timp în procesul de luare a deciziilor în PDM. "Dl Plahotniuc era bun în trecut, atunci când eu cu dl Lupu am creat premise și am adus la lumina zilei această alianță.

Fără Lupu, fără PDM și fără Plahotniuc acest lucru nu era rezolvat", a declarat președintele de onoare al PDM, care a recunoscut că îl cunoaște pe controversatul om de afaceri de mai mulți ani. Rugat de moderatoarea emisiunii să facă precizări în ce moment a fost Plahotniuc implicat în "procese", Dumitru Diacov a evitat să dea un răspuns sigur.  


De cealaltă parte, prim-vicepreședintele PLDM, Mihai Godea, a ținut să precizeze că între discuțiile dintre cei 4 lideri ai AIE, Plahotniuc nu a avut niciun rol. "Liderii AIE au fost cei care au luat deciziile. Deja, ce ține de partidul dvs dle Diacov, vă privește", a subliniat liberal-democratul. 

Vicepreședintele PL a făcut și el declarații surprinzătoare. "Noi am arătat fiecare leu care l-am cheltuit în campanie. Noi am fost transparenți", este declarația lui Dumitru Diacov, la care Chirtoacă a ținut să facă niște precizări: "Haideți să fim sinceri dle Diacov, nimeni nu arată fiecare leu cheltuit, inclusiv PL", a declarat edilul, suprinzând audiența cu excesul de sinceritate. 

În cadrul emisiunii televizate, primarul Capitalei a avut și o serie de discuții aprinse cu analistul politic Igor Boțan. Ultimul i-a acuzat pe liberali că uneori apelează la metode bolșevice, precum ar fi interzicerea sondajelor înainte de alegeri, interzicerea comunismului, etc. "Cum se poate ca un partid liberal să opereze cu "interziceri", s-a întrebat Boțan. "Vreți să spuneți că tot ce s-a făcut acum în Chișinău sunt măsuri bolșevice", a replicat Chirtoacă. A urmat Boțan: "Vreți să-mi amintesc de Maia Laguta? Sunteți un cuplu armonios". Chirtoacă a ținut să pună și el puncte: "Puteți să o luați dvs pe doamnă, că sunteți mai apropiați ca vârstă". 

Toți reprezentanții AIE au declarat că după 28 noiembrie, noua guvernare trebuie să vină cu planuri și măsuri, menite să amelioreze viața oamenilor.


Imagini video vor fi disponibile în cca o oră.   

Sursa: UNIMEDIA


3 Comments:

Anonim said...

I ԁo not еven understand how I ended up right here, but I thought this publіsh useԁ tо be gοod.
I ԁоn't realize who you might be but definitely you are going to a well-known blogger should you aren't
already. Chеers!http://hgcinema.сo.nr/
Feel free to surf my site Pinoy Videographer

Anonim said...

Ηowdy! Do yοu use Twitteг? I'd like to follow you if that would be okay. I'm undoubteԁly enjoуing your blog аnd look forward tо nеw
updates.httρ://bethel.ρаtch.com/events/the-ultimаte-fighter-sеason-16-еρiѕode-11-fight-the-perfect-fight-wаtch-іt-for-free-online-stream
My website :: Watch The Ultimate Fighter Season 16 Episode 11 Online

Anonim said...

I wаs excited to dіscoѵег thіs page.
I wanted to thank you for your timе јust for this fаntastic гeaԁ!
! I ԁefіnitely lіkеd every part of it anԁ і
also have you book marked to see new thingѕ
in yоur website.Merlin Season 5 Episode 9 Free Stream
My weblog ... Watch Merlin Season 5 Episode 9 Online