(foto) Oamenii primesc prin poştă foi volante din numele Guvernului. Volniţchi: Nu este greu să ne dăm seama cine stă în spatele acestei campanii electorale murdare

joi, 25 noiembrie 2010

(foto) Oamenii primesc prin poştă foi volante din numele Guvernului. Volniţchi: Nu este greu să ne dăm seama cine stă în spatele acestei campanii electorale murdare

"În ultimele zile, cetățenii Republicii Moldova au început să primească prin poștă o foaie volantă cu antetul Guvernului și din numele Guvernului, prin care sunt atenționați că trebuie să achite un impozit de 78 lei pentru compensațiile sociale ridicate, în caz contrar, vor fi amendați.

În acest sens, Guvernul Republicii Moldova vine să reitereze faptul că beneficiarii nu trebuie să achite nici un fel de impozite pentru compensațiile sociale ridicate și condamnă acțiunile organizatorilor acestei campanii cinice și murdare, menită să ducă în eroare opinia publică.

Declarațiile aparțin putătorului de cuvânt al prim-ministrului, Igor Volnițchi, lansate azi în cadrul unui briefing. 


”Nu este greu să ne dăm seama cine stă în spatele acestei campanii electorale murdare, e suficient să ne aducem aminte care sunt forțele politice, care și-au axat campania pe minciună și manipulare. Cunoaștem amprenta dar nu vrem să dăm nume, lăsând să se expună organele competente”, a precizat Volnițchi. 

Reprezentantul Guvernului a menționat că deocamdată nu se cunoaște dacă aceste foi volante se distribuie doar beneficiarilor de compensații sau în mod aleatoriu.

”Guvernul condamnă acțiunile celor care stau în spatele acestei campanii de dezinformare și face apel către toate forțele politice să se mențină în limita unui comportament decent”, a mai precizat Volnițchi.

UNIMEDIA amintește că Guvernul a alocat circa 137 milioane de lei pentru compensațiile sociale în valoare de 260 lei, destinate celor 521 472 pensionari ce au venit mai mic de 900 lei lunar și celor 33 061 de familii social vulnerabile. Până astăzi, și-au ridicat compensațiile circa 455 mii beneficiari.


Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: