Americh te îndeamnă să faci bani cu Work and Travel!

miercuri, 24 noiembrie 2010

Americh te îndeamnă să faci bani cu Work and Travel!
Foto: Americh

Daca esti student si vrei sa pleci in America, stii probabil cat e de greu sa alegi un program Work and Travel. Tot mai des, agentiile de W&T propun siguranţă şi experienţe de neuitat în SUA. Şi, în multe cazuri, experienţa de „neuitat” se lasă aşteptată din cauza insuficienţei de bani, iar siguranţă dispare cînd participanţii nu îşi găsesc jobul potrivit, mai mult chiar - salariul obţinut nu acoperă nici cazarea pe perioada şederii în SUA.


Prin Americh vrem sa iti aratam ca un program work and travel de succes este acela care aduce bani participanţilor. Iata de ce Americh negociază cele mai avantajoase contracte de muncă şi planifică împreună cu tine toată perioada de şedere în America pentru a se asigură ca vei face suficienţi bani si vei petrece o vacanta de neuitat.

Prezent în 7 ţări a grupului internaţional ZIP Travel, programul Americh permite “selectarea” celor mai avantajoase joburi de vara de pe continentul american. Contractele de muncă Americh sunt ieftine şi îţi oferă posibilitate unui cîştig mai mare în America.

Alege Americh, doar impreună vom reusi totul. Prin Americh vei avea bani pentru cazare în America, bani pentru călătorii, bani pentru a închiria o maşină, bani pentru a ieşi la o bere cu prietenii, iar dacă îţi doreşti să faci şi “shopping” in stil american, îţi aratam noi cum poţi cîştiga bani si pentru aceasta!

Si nu uita: experienţa grupului ZIP Internaţional (prezentă în 7 ţari) ne permite să oferim cele mai bune contracte pentru a crea Americh – cel mai profitabil program work and travel.

Fii rich cu Americh!

www.americh.md



sursa: Unimedia

0 Comments: