Postul PrimeTV repetă de câteva zile o emisiune în care participă doar echipa Partidului Democrat, inclusiv Lupu și Plahotniuc. VEZI FOTO

vineri, 26 noiembrie 2010

Postul PrimeTV repetă de câteva zile o emisiune în care participă doar echipa Partidului Democrat, inclusiv Lupu și Plahotniuc. VEZI FOTO
Foto: PrimeTV

Postul PrimeTV repetă de câteva zile o emisiune în care participă doar candidații PDM la funcția de deputat. Nucleul Partidului Democrat participă "de câteva zile" în cadrul unei emisiuni la Prime în care democrații se lăudă reciproc și vorbesc despre echipa puternică construită în ultima perioadă. Fără contracandidați și alți concurenți în studiou, reprezentanții PDM povestesc despre domeniile pe care le cunosc cel mai bine. Astfel, primii din lista PDM, dar dără Dumitru Diacov, promit politici noi și egale pentru toți cetățenii țării. "Colegii mei, cei care sunt alături de mine, au dat de înțeles un lucru - partidul nostru este unul puternic, cu o echipă consolidată, gata să preia guvernarea. Acest lucru este foarte important", a menționat Lupu, aplaudat frenetic la fiecare discurs rostit. 


"Noi nu venim cu vorbe goale. Acesta este partidul celor mulți, un partid al păcii, formațiunea care va aduce locuri de muncă și prosperitate în țară. Moldova nu va părăsi CSI după 28 noiembrie. Țara noastră trebuie să-și consolideze poziția în această regiune", a declarat liderul Partidului Democrat Marian Lupu, în cadrul emisiunii înregistrate pusă pe post de Prime în fiecare seară.  

Igor Corman a ținut să critice Guvernul Filat pentru relațiile proaste cu Federația Rusă și "neclaritățile" în privința relațiilor cu Ucraina. Candidatul Adrian Candu a declarat că politicile investiționale ale Guvernului Filat sunt slabe și acestea sperie investitorii. "Există o serie de acțiuni agresive ale Inspectoratului Fiscal, care nu duc la nimic bun", a precizat acesta. De cealaltă parte, Valentina Buliga a vorbit despre planurile democraților în privința protecției mamelor, dar și realizările PDM în Guvernul de până acum. 



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: