Expert transnistrean despre cazul lui Reșetnikov: ”PCRM are suficientă experienţă nu doar să răpească, dar și să omoare oameni”

miercuri, 24 noiembrie 2010

Expert transnistrean despre cazul lui Reșetnikov:  ”PCRM are suficientă experienţă nu doar să răpească, dar și să omoare oameni”
Foto: rkonoplev.blogspot.com

„Autorităţile comuniste din Republica Moldova şi liderii Partidului Comunist au o experienţă bogată de persecuţii politice, raiduri şi alte acțiuni de natură criminală. Cadavre, de asemenea, au fost suficiente, iar probe şi vinovaţi nu vor mai fi găsiți. PCRM are suficientă experienţă nu doar să răpească, dar și să omoare oameni”, consideră analistul politic și director al Biroului analitic Consulting Mobile, Roman Konoplev, anunță dniestr.ru, citat de vesti.md.


Potrivit expertului, Artur Reșetnikov, fostul şef al Serviciilor de Informaţii și Securitate din Republica Moldova, părăsind postul, a luat cu el multe secrete şi documente secrete, nu numai despre aprilie 2009, dar și despre succesele comerciale ale familiei Voronin. 

Cu toate acestea, Konoplev nu vede nici un beneficiu pentru oponenţii politici ai Partidului Comunist de a folosi metode "speciale" de intimidare împotriva comuniştilor înşişi. ”Nici Filat, nici Ghimpu, nici Lupu nu au interes în acest scandal, beneficiul îl are doar PCRM. Prin urmare, se pare că este un truc polit-tehnologic al lui Mark Tkaciuk”, spune expertul.

După părerea lui Konoplev, Reșetnikov, din punct de vedere a influenței în viața politică a Republicii Moldova, este un nimeni. Dar el este, de asemenea, un perfect "țap ispășitor".

Sursa: UNIMEDIA cu referire la dniestr.ru


0 Comments: