Untilă: Dacă nu aş fi crezut că voi intra în Parlament, nu m-aş fi implicat în campania electorală şi în politică în general

miercuri, 24 noiembrie 2010

Untilă: Dacă nu aş fi crezut că voi intra în Parlament, nu m-aş fi implicat în campania electorală şi în politică în general
Foto: ae.md

Veaceslav Untilă, președintele Mișcarea Acțiunea Europeană se arată foarte sigur că, după alegerile din 28 noiembrie, va trece în Parlament. ”Dacă nu aş fi crezut că voi intra în Parlament, nu m-aş fi implicat în campania electorală şi în politică în general”, a declarat Untilă pentru UNIMEDIA în cadrul unui interviu Face2Face. Liderul MAE a menționat că formațiunea sa a susținut și va susține partidele democratice, cele de dreapta, PL şi PLDM fiind mai apropiate.


Întrebat despre o posibilă coaliție cu Alianța ”Moldova Noastră”, Untilă a spus: ”Nu! Deşi am învăţat că în politică nu e bine să spui niciodată nu, în acest moment nu văd cum s-ar putea face”.

Președintele MAE a reiterat faptul că formațiunea nu este finanțată decât de membrii de partid. ”Şi ştiţi că nu avem puţini membri, avem peste 14.000”, a subliniat Veaceslav Untilă.

Ce crede Untilă despre sondaje, presă și ce va face pentru tineri fiind deputat în Parlment vezi interviul Face2Face pe care îl găsești aici.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: