(Video) ULTIMA ORĂ. Plahotniuc este apărat de Vitalie Nagacevschi. Mocanu s-a ales cu sechestru pe maşină şi apartament

miercuri, 11 august 2010

(Video) ULTIMA ORĂ. Plahotniuc este apărat de Vitalie Nagacevschi. Mocanu s-a ales cu sechestru pe maşină şi apartament
Colaj: UNIMEDIA
Foto: voceabasarabiei/Timpul

Sergiu Mocanu la judecătorie

La cererea omului de afaceri, Vlad Plahotniuc, Judecătoria Râşcani a aplicat sechestru pe bunurile lui Sergiu Mocanu, care reprezintă un apartament cu două odăi în sectorul Râşcani al capitalei şi o maşină model BMW. Anunţul a fost făcut astăzi, 11 august, în cadrul şedinţei de judecată Plahotniuc vs Mocanu. ”Asta-i mafie!” a comentat Mocanu, acuzând judecătorul de ”acționare la comanda lui Plahotniuc”.

Unul din cei doi avocați ai lui Vlad Plahotniuc este Vitalie Nagacevschi, membru al Partidului Liberal Democrat. Pe de altă parte, Mocanu s-a prezentat la ședință fără a avea un avocat. Acuzatul susține că avocatul său nu este în țară, iar un contract cu un alt avocat acesta nu a reușit să încheie ”timp de o noapte”."Ieri am primit cererea de chemare în judecată şi azi a avut loc şedinţa propriu zisă", a spus Mocanu, adăugând că judecătorul a numit judecata atât de operativ ”la comanda lui Plahotniuc”.

Sechestrul a fost aplicat până la 17 septembrie, data pentru care a fost amânata şedinţa de judecată.


UNIMEDIA menţionează că sechestrul, în cazul dat, înseamnă lipsa dreptului de a înstraina bunurile, nu şi de a le folosi.

Potrivit lui Nagacevschi, Vlad Plahotniuc, intenţionează să-i acţioneze îm judecată şi pe Victor şi Viorel Ţopa.

Amintim că Plahotniuc cere 2 milioane de lei de la Sergiu Mocanu în calitate de despăgubiri pentru lezarea onoarei şi demnităţii, după ce Sergiu Mocanu a declarat că omul de afaceri ar fi stat în spatele mai multor instituții de stat și private.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: