Tatal tau este presedinte de raion?

sâmbătă, 14 august 2010

Tatal tau este presedinte de raion?
Foto: roibu.unimedia.md

Intru-un exces de sinceritatea electorala Marian Lupu ne spune plin de sine cum s-a parafat afacerea functiilor de stat in frumoasa tarisoara. Mass-media noastra s-a aratat stupefiata de aceasta stare de lucruri, or nimeni nu si-a putut inchipui ca o alianta cu asemenea valori, principii si aspiratii poate proceda in acest josnic hal. Nimeni inafara de cei cu capul pe umeri.


Vom lasa acest subiect insa celor care cred ca revolutiile sunt posibile si chiar au loc. Noi ne vom ocupa de o alta declaratie a Lupului, deloc subtila, dar care nu a prezentat interes pentru falsa a patra putere in stat.

In galeria video a frumosului site www.unimedia.md gasim un video intitulat sugestiv “Marian Lupu despre partajarea functiilor in stat in stat intre AIE”. De la borna 1:40 Lupu ne spune ca “Domnul Chetraru pana in momentul de fi invitat pentru a fi inaintat in calitate de candidat al PDM-ului la aceasta functie nu l-am vazut niciodata in viata“. Nu e minunat? Eu de fapt credeam ca Lupu e ipocrit, ca s-au vazut de multe ori si nu neaparat la ocazii oficiale. Dar Lupu continua “Insa tatal acestui baiat (n.r. Chetraru pana la urma e un baiat, nu directorul CCCEC. De atras atentia la cum bate in masa Lupu) este un vechi membru, probabil chiar membru fondator la PDM, actualmente Presedintele organizatiei noastre raionale de partid Hincesti si Presedintele raionului Hincesti. O persoana pe care o stimez foarte si foarte mult“. Acum e limpede ca Lupu nu l-a vazut niciodata in viata pe Chetraru, dar in schimb l-a vazut de multe ori pe tatal lui Chetraru, or altfel de ce l-ar fi stimat foarte si foarte mult. Frumos. Dar Lupu nu se opreste aici si afirma ca Chetraru a fost o alegere buna si ca apreciaza ca nu a gresit pe dimensiunea profesionala. Ne intrebam retoric – pai nu de dimensiunea profesionala avea nevoie tara pentru care lupta revolutionarii? Nu. Sa aratam si unde a gresit dnul Chetraru. Aici.

Concluzii sunt multe de tras. Un lucru e cert – cand te gandesti sa te intorci din strainatate ca sa te inrolezi in aparatul de stat intreaba-te “Tatal tau este presedinte de raion?”

sursa: Unimedia

0 Comments: