O pisică vie, pusă la marinat într-o remorcă

miercuri, 11 august 2010

O pisică vie, pusă la marinat într-o remorcă
Foto: digitaljournal.com

O patrula a politiei din Buffalo, New York, a gasit in remorca unei masini o pisica inca in viata, pusa la marinat in ardei maruntit, chilli, sare si ulei.

Politistii au oprit soferul camionului deoarece au auzit mieunaturi in interiorul vehicolului. Intrebat de ce a pus pisica la marinat, Gary Korkuc, in varsta de 51 de ani, a declarat ca felina a fost "rea" si urma sa o manance.


Potrivit digitaljournal.com, Korkuc a fost amendat pentru ca a ignorat culoarea rosie a semaforului, nu a semnalizat si a avut un comportament neadecvat cu animalul de companie. Pisica Navarro in varsta de 4 ani, a fost adoptata de catre Korkuc in mai, de la un centru de adoptii animale Erie County SPCA, din Tonawanda.

Gina M. Browning, directorul centrului de unde a fost adoptat pisoiul maltratat a declarat pentru Buffalo News:  "Este dezgustator. Ma surprinde zi de zi sa vad de ce sunt oamenii capabili cand vine vorba de violenta, asupra animalelor ori oamenilor. Nu am mai auzit asa ceva pana acum". In plus aceasta a mai adaugat ca Korkuc nu ar mai fi dorit pisica deoarece era "posesiva, lacoma si o paguba la casa omului".

Pisica a fost curatata in prealabil de mirodeniile in care era fortata sa se scalde si a fost deja adoptata, noul sau nume fiind Oliver.

sursa: Unimedia

0 Comments: