Preşedintele Asociaţiei Israeliene de Fotbal: Fotbalul moldovenesc are perspective

luni, 9 august 2010

Preşedintele Asociaţiei Israeliene de Fotbal: Fotbalul moldovenesc are perspective
Foto: moldova.sports.md

În 2010 Moldova sărbătoreşte 100 de ani de la primul meci de fotbal jucat în ţară şi 20 de ani de la fondarea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Cu aceste ocazii, în cadrul celui de-al IX-lea Congres al Federaţiei, preşedintele Asociaţiei Israeliene de Fotbal, membru al Comitetului executiv al UEFA, Avraham Luzon, a felicitat fotbaliştii moldoveni. Acesta s-a arătat convins că fotbalul din Moldova are perspective şi a urat noroc fotbaliştilor, informează Serviciul de Presă al Guvernului,


La Congresul Federaţiei a fost prezent şi premierul Vlad Filat, care a declarat că mereu i-a plăcut fotbalul şi acest sport va rămâne pentru el o pasiune. „Fotbalul uneşte oamenii, contribuie la consolidarea societăţii”, consideră premierul.

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal Pavel Ciobanu i-a dăruit prim-ministrului o medalie a Congresului în semn de apreciere pentru atitudinea faţă de acest sport.

Preşedintele Asociaţiei Israeliene de Fotbal Avraham Luzon a felicitat participanţii la Congres cu sărbătorile care sunt marcate în acest an în Republica Moldova, dorindu-le mult succes fotbaliştilor moldoveni în meciurile de calificare la Campionatul european de fotbal din 2012.

sursa: Unimedia

0 Comments: