Fenomenul Olimpia îşi trăieşte ultimile zile, scrie bloggerul Goncearuc

sâmbătă, 14 august 2010

Fenomenul Olimpia îşi trăieşte ultimile zile, scrie bloggerul Goncearuc
Foto: Blogul lui Ivan Goncearuc

Înainte de începerea Diviziei Naţionale îmi propusesem să scriu mai multe despre situaţia internă din fotbalul autohton. Din păcate, din anumite motive, am cam întîrziat această treabă. Începînd cu această etapă, voi trece în revistă cele mai interesante evenimente din fotbalul autohton.


Duminică liderul campionatului, Olimpia Bălţi, va întîlni una dintre echipele care au făcut declaraţii mari înaintea acestui sezon - Rapid Ghidighici. Despre aroganţa fără margini a preşedintelui Kiseleov cunoaştem multe lucruri, acum cînd şi-a văzut echipa pe prima poziţie, iubirea de sine, probabil, i-a crescut şi mai mult (unde mai!!!) în pofida faptului că prima poziţie este una intermediară, Sheriff-ul suflîndu-le în ceafă.

După această etapă, probabil, îngîmfarea patronului bălţean va scădea mult - nu degeaba, doar Bunea joacă cu sabia de-asupra capului (conform surselor din interiorul clubului): greşeşte - şi a spus la revedere clubului pentru care a făcut atîtea. De cealaltă parte, Efros, adus cu mult tam-tam, încă nu simte presiunea aceasta din partea patronului celor de la Rapid, Victor Ostap, care are încredere în forţele "procuratorului".

Pentru bălţeni răsare şi o altă problemă gravă - Kiseleov nu mai poate cum putea odată să arunce cu bani (s-a cam terminat cu torsurile goale a lui Cheltuială şi ţîţele bălţencelor de pe programele oficiale ale meciurilor) - s-a cam schimbat puterea cu faţa nu în partea preferată a patronului bălţean, aşa că banuţii vor fi număraţi mai ceva ca în Duck Tales.

În concluzie putem afirma următoarele lucruri: fenomenul Olimpia, hranit artificial la "pieptul" patronului Kiseleov îşi trăieşte ultimile zile odată cu "tăierea ugerului" comunist, iar plecarea lui Bunea din postul de antrenor (personal o văd foarte posibilă) va pune capacul pe clubul nordean. Cioc-cioc, Rapid! Bate şi ţi se va deschide..... drumul spre cele trei puncte.

sursa: Unimedia

0 Comments: