Preşedintele Parlamentului Republicii Cipru interesat de aprofundarea relaţiilor cu Republica Moldova

luni, 9 august 2010

Preşedintele Parlamentului Republicii Cipru interesat de aprofundarea relaţiilor cu Republica Moldova
Foto: gov.md

"Relaţiile dintre Republica Moldova şi Republica Cipru au un potenţial mare, iar valorificarea oportunităţilor în acest sens este o necesitate". Declaraţiile aparţin prim-ministrului Vlad Filat, lansate azi, 9 august, în cadrul unei întrevederi cu Preşedintele Parlamentului Republicii Cipru Marios Garoyian.


La rândul său, Garoyian a confirmat interesul ţării sale pentru aprofundarea relaţiilor cu Republica Moldova. Oficialul a optat pentru stabilirea unui dialog multilateral între cele două ţări, exprimîndu-şi speranţa că acesta va avea o evoluţie ascendentă.
 
Totodată, Preşedintele Parlamentului Republicii Cipru a subliniat că ţara sa susţine aspiraţiile Republicii Moldova de integrare europeană.
 
Marios Garoyian a remarcat progresele înregistrate de Republica Moldova în relaţiile cu partenerii internaţionali şi a reiterat tot suportul Ciprului în realizarea obiectivelor strategice ale Republicii Moldova.
 
Prim-ministrul Vlad Filat a mulţumit oficiului pentru sprijin şi a spus că ţara noastră este interesată în dezvoltarea relaţiilor în continuare cu Republica Cipru.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: