(video) Show electoral cu Chirtoacă și Dodon în rolurile principale

sâmbătă, 28 mai 2011

(video) Show electoral cu Chirtoacă și Dodon în rolurile principale
Colaj: UNIMEDIA

Dorin Chirtoacă și Igor Dodon, candidați PL și respectiv PCRM la funcția de primar al Capitalei, s-au întâlnit ieri seara la un mall din Capitală cu reprezentanții comunității facebook. Acesta a fost primul duel dintre cei doi în fața publicului. 

Internauții au pus la cale o dezbatere între cei doi, numind-o bătălia candidaților de categorie super grea. Confruntarea dintre cei doi nu s-a lăsat fără declarații pipărate și catalogări la adresa contracandidatului. 

Cineva încearcă să facă show cu stația de epurare, a subliniat Igor Dodon. De cealaltă parte, Dorin Chirtoacă a declarat în cadrul întrevederii că din urma comuniștilor miroase urât, iar lor le place acest lucru.


Dodon l-a acuzat în cadrul întâlnirii pe Chirtoacă că duce întreprinderea municipală Regia Transport Electric la faliment, că face PR ieftin ca la surprize-suprize, că este corupt și că în jurul său păstrează oameni corupți precum Nistor Grozavu care are o mașină de 50 mii euro.

De cealaltă parte, Dorin Chirtoacă i-a acuzat pe comuniști că majorau tarifele la Termocom nejustificat, la întrebat pe Dodon de unde are Jeep, în calitate de funcționar "cinstit și sărac", că nu știe prețul la gaz.

Vedeți mai jos înregistrarea dezbaterii:



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: