Şi-a înjunghiat mortal mama pentru că nu i-a dat bani

joi, 26 mai 2011

Şi-a înjunghiat mortal mama pentru că nu i-a dat bani
Poză simbol

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din satul Topal, raionul Cimișlia și-a înjughiat mama, în vârstă de 79 de ani. Crima s-a produs în seara de ieri, 25 mai 2011, informează serviciul de presă al MAI.


O consăteancă a suspectului a anunțat forțele de ordine că acesta hoinărește prin sat, în stare de ebrietate și cu hainele însângerate. Bărbatul a fost surpris de către poliţie în gospodăria mamei sale. La sosirea poliției, tipul stătea asupra corpului încă viu al mamei sale care avea multiple plăgi de cuțit în regiunea gâtului și a feței. Femeia a murit în drum spre spital.

Cercetările polițienești au stabilit că pensionara a fost înjunghiată cu un cuțit de bucătărie. Audiat de forțele de ordine, principalul suspec a recunoscut că a înjunghiat-o în rezultatul unui conflict financiar. El susține că a cerut bani de la maică-sa și aceasta l-a refuzat, fapt ce i-a servit drept motiv de crimă.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că, tipul se află la evidența narcologilor din localitate, find înregistrat cu diagnoza alcoolism cronic.

Dacă va fi găsit vinovat de "Omor premeditat", acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: