Democrații mulțumiți de sondaj: Ne atingem scopul!

vineri, 27 mai 2011

Democrații mulțumiți de sondaj: Ne atingem scopul!
Foto: buliga.md

Partidul Democrat se declară mulțumit de rezultatele sondajului Vox-Populi, prezentat astăzi de Asociația Sociologilor și Demografilor. Potrivit unei declarații de presă, formațiunea spune că apreciază cu rezervele de rigoare cercetarea Vox-Populi publicată astăzi. "Ea confirmă obiectivul politic al PDM în această campanie la nivelul municipiului Chişinău. Este evident, că Partidul Democrat face diferenţa în aceste alegeri prin atragerea alegătorilor săi de pe segmentului de centru-stânga, fapt care blochează tentativa comunistă de a prelua controlul asupra capitalei şi consolidează guvernarea democratică din Republica Moldova", spune partidul condus de Marian Lupu.


În textul PDM, partidul îndeamnă alegătorii să participe la votare cu încredere. "Este greu de spus în ce măsură sondajele reflectă finalitatea acestui scrutin, dar chemăm alegătorii noşti, în mod special pe cei care încă se gândesc, să participe la votare cu încredere, ca să avem un rezultat mai bun pe 5 iunie. Votul cetăţenilor va constitui rezultatul adevărat. Şi oamenii înţeleg tot mai bine că este lipsit de sens să votezi PCRM, care va rămâne în opoziţie, fără nici o posibilitate de a-şi promova ideile şi de a-şi ajuta susţinătorii", se mai spune în comunicatul remis presei.

Democrații recomandă actorilor electorali, care își înțeleg şi îşi asumă partea sa de responsabilitate pentru viitorul localităţilor şi al ţării, să se concentreze pe eficienţa propriei strategii pe final de campanie.

UNIMEDIA amintește că, potrivit unui sondaj dat publicității de Asociația Sociologilor și Demografilor, dacă duminica viitoare ar fi avut loc alegeri directe pentru desemnarea primarului general al municipiului Chişinău, 38,6% dintre alegători ar vota pentru actualul primar Dorin Chirtoacă, 36,5% pentru Igor Dodon şi 7,2% pentru Valentina Buliga.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: