(video) Campanie electorală: Pungi PLDM și PDM pline cu sare, ulei și macaroane

joi, 26 mai 2011

(video) Campanie electorală: Pungi PLDM și PDM pline cu sare, ulei și macaroane
Foto: captura imagini video Youtube

Partidul Liberal Democrat, dar și Partidul Democrat sunt activ implicate în campania electorală. Acestea nu fac doar promisiuni, dar și acționează - împart pungi cu simbolica partidului. Coincidență sau nu, acestea sunt pline cu produse alimentare. 

Potrivit unei secvențe video postată pe Internet, miercuri, 25 mai, la pretura Botanica se împărțeau pungi cu simbolica PLDM, pline cu ulei și macaroane. Staff-ul electoral al formațiunii spune că pungile le aparțin, dar nu poartă răspundere pentru ce țin oamenii în ele. "Noi nu distribuim produse alimentare", declară șeful staff-ului electoral al PLDM, Vadim Pistrinciuc. 

La fel se întâmplă și la Sângerei. Acolo pungile democraților fac legea.


Imagini video postate pe Internet arată cum mai mulți locuitori din orașul Sângerei primesc de la candidații Partidului Democrat produse alimentare în pungi inscripționate cu mesajul "E timpul PDM. Marian Lupu". Reprezentanții primăriei Sângerei susțin că "asistența socială" a fost oferită de către fundația Edelweiss familiilor social-vulnerabile, însă nu au putut să argumenteze în ce context a fost oferit ajutorul. Staff-ul electoral central al PDM declară că nu cunoaște nimic despre aceste acțiuni. "PDM nu distribuie nimic. Am inițiat o anchetă în acest sens", a precizat serviciul de presă al formațiunii.

Pungi PLDM:



Pungi PDM:



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: