”Hai, Moldova!” te invită sâmbătă la un picnic

vineri, 27 mai 2011

”Hai, Moldova!” te invită sâmbătă la un picnic
Foto: Hai Moldova/Facebook

Mâine, 28 mai, ”Hai, Moldova!” organizează un eveniment de totalizare şi evaluare a impactului activităţilor de salubrizare organizate. Picnicul se va desfăşura la Grădina Botanică din Chişinău. Sunt invitaţi toţi cei care au ajutat la organizarea Zilei de Curăţenie Naţională, membrii echipei centrale, ai echipelor regionale, voluntari, parteneri, ambasadori şi sponsori


Picnicul ”Hai, Moldova!” va începe la ora 10.30 cu partea formală în care se vor prezenta rezultatele pe ţară. Se vor înmâna diplomele celor mai activi participanţi. În partea a doua a evenimentului, ”Hai, Moldova!” încurajează invitaţii şi jurnaliştii să participe la discuţii şi jocuri interactive şi să petreacă o după-amiază frumoasă în aer liber, fără costume şi mănuşi.

”Hai, Moldova!” este o acţiune de implicare socială care la 16 aprilie 2011 a organizat prima Zi de Curăţenie Naţională pentru a face curăţenie în toată ţara, într-o singură zi. În 2012, Hai Moldova se va alătura acţiunii “Let’s Do It, World”, iniţiată de mişcarea “Let’s Do it”, în care se vorimplica în jur de 100 de ţări şi 100 de milioane de voluntari.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: