Blog: Off-line cu Dorin Chirtoacă

sâmbătă, 28 mai 2011

Blog: Off-line cu Dorin Chirtoacă
Foto: Dumitru Guidea blog

Joi seara am fost la un off-line unde în centrul atenţiei a fost candidatul la funcţia de primar sau primarul mun. Chişinău din 2007 pînă în prezent Dorin Chirtoacă, iar în jurul "centrului" - blogherii. S-au discutat multe şi interesant a fost, iar timpul a trecut foarte repede cu discuţii pe toate problemele şi realizările capitalei, realizările primarului Dorin Chirtoacă şi planurile de viitor ale candidatului Chirtoacă. 


Totul a început cu "cireaşa de pe tort" pe care a "servito" Tatiana Paşcovschi: cînd se Dorin Chirtoacă? :) Toţi s-au amuzat copios, situaţia s-a destins şi în continuare a urmat o discuţie într-o ambianţă foarte plăcută şi destinsă presărată cu glume şi rîsete, cu multe întrebări şi răspunsuri la obiect. 4 ani de mandat şi-au spus cuvîntul.

A enunţat realizările şi a recunoscut ceea ce nu a reuşit să ducă la capăt. A povestit unele momente mai nostime din perioada mandatului (cum a ajuns să conducă primul troleibuz adus din Belarus şi apoi a achitat amendă). A menţionat şi schimbările făcute în aparatul Primăriei (şefii de direcţii) şi modul cum a decurs procesul.Au rămas şi teme neatinse... Dar a fost lansată şi ideia de mai face astfel de întîlniri şi pe viitor... vom vedea...

Continuare pe blogul lui Dumitru Guidea... 

sursa: Unimedia

0 Comments: