De 1 iunie, PLDM organizează "o sărbătoare" pentru copii

vineri, 27 mai 2011

De 1 iunie, PLDM organizează
Poză simbol
Foto: roxy-guzzy.info

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, sărbătorită la 1 iunie, Partidul Liberal Democrat din Moldova organizează mai multe acţiuni la nivel municipal şi naţional. Planul de acţiuni a fost prezentat astăzi, 27 mai, în cadrul unei conferinţe de presă.


Potrivit liberal-democraţilor, această campanie are drept scop sensibilizarea comunităţii şi a familiei asupra necesităţii respectării drepturilor lor: dreptului la copilărie,  la dragoste părintească, la educaţie.

Manifestaţiile vor demara la 29 mai, cu competiţia sportivă „Starturi Vesele”, care se va desfăşura pe Stadionul Dinamo din Capitală, la care vor participa peste 120 de copii din municipiu şi suburbii. Aceştia vor concura pentru „Cupa Stejarului” şi alte premii oferite de conducerea PLDM.

La 1 iunie, copiii şi părinţii sunt invitaţi la programul distractiv „Hai să ne jucăm copii!”, care va începe la ora 10.00, în Parcul „La izvor” şi va continua pe parcursul zilei în toate sectoarele municipiului Chişinău, precum şi în toate raioanele republicii.

Totodată, pe tot teritoriul ţării vor fi organizate concerte de caritate, la care vor participa artişti consacraţi, dar şi copii talentaţi; vor fi vernisate expoziţii cu vânzare a lucrărilor efectuate de copiii de la şcolile-internat şi Centrele de creaţie; vor fi efectuate donaţii de carte artistică şi manuale pentru bibliotecile din capitală şi din localităţile rurale, precum şi jucării, seturi de mobilă şi echipament sportiv pentru instituţiile preşcolare.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: