Pentalog Chişinău - o echipă de specialişti IT de top

vineri, 27 mai 2011

Pentalog Chişinău - o echipă de specialişti IT de top
Foto: Pentalog

Grupul Pentalog este una din putinele companii europene de Servicii IT care a lansat cu succes o filială în Republica Moldova de mai bine de şase ani, contribuind astfel la dezvoltarea economiei locale şi a sectorului tehnologiilor informaţionale în ţară.


Evoluţia în câteva cifre cheie 

Cu o prezenţă în şase ţări şi un efectiv de 650 de angajaţi, Pentalog este numărul 1 al nearshore-ului european francofon, atingând o cifră de afaceri de 17 mln € în 2010, ceea ce a reprezentat o creştere anuală de 33%. Această evoluţie se datorează unei strategii bine definite şi unui model de business unic, axat pe investiţii în inovare, în formarea angajaţilor, în creşterea productivităţii şi valorificarea eficienta a capitalului uman. În T2, grupul anticipează o lejeră accelerare a creşterii organice, în jurul cifrei de 35%.            

Agenţia din Chişinău – echipă şi proiecte 

Agenşia din Chişinău este cea de a treia agenţie offshore a companiei, având la momentul actual 110 colaboratori.

De la începutul anului 2011, Pentalog a lansat noi proiecte în agenţia sa din Chişinău pentru clienţi de anvergură mondială din Elveţia, Belgia şi Franţa.  Automatizarea şi supravegherea video a oraşelor, gestiunea reţelelor wireless şi industria parfumurilor sunt unele din sectoarele de activitate ale clienţilor Pentalog. Proiectele demarate creează oportunităţi atât pentru angajaţii companiei cât şi pentru persoanele care doresc să se integreze în echipă, acceptând noi provocări. Majoritatea proiectelor sunt dezvoltate în tehnologiile Java/J2EE, iPhone/Android sau PHP şi oferă multiple posibilităţi de deplasare la sediul clientului, de cunoaştere a mediilor internaţionale.

„În contextul exodului vădit al specialiştilor calificaţi din domeniul IT, uneori e dificil să se asigure o producţie calitativă fără un personal profesionist”, afirmă directorul agenţiei din Chişinău, Serghei Goloborodico.

Încercând să combată acest fapt, Grupul Pentalog creează condiţii favorabile de muncă şi construirea unui plan de carieră în domeniul IT, la care se adaugă pachete salariale avantajoase, investind totodată în formarea continuă a acestora. Cursurile de limbi străine (franceză şi engleză), noi tehnologii, asigurarea transportului angajaţilor până la serviciu, team-bulding-uri, activităţile sportive sunt doar câteva din beneficiile de care se bucură colaboratorii companiei.

Participarea salariaţilor la capitalul companiei este un model social care recunoaşte implicarea şi fidelitatea salariaţilor. Peste 10% din capitalul Grupului Pentalog este deţinut de către salariaţii moldoveni şi români.

Cei dornici de a se implica în proiecte interesante alături de echipa Pentalog sunt invitaţi să vizualizeze ofertele de pe site-ul companiei (www.pentalog.md şi http://jobs.pentalog.ro). În acest moment sunt deschise poziţii pentru Programatori Java/J2EE – confirmaţi şi seniori, PHP, .NET,  Mobile Platforms Android şi iPhone, Project Managers, constituind reale oportunităţi de carieră.

Cum ne contactaţi? 

 

Prin email:  jobs.md@pentalog.fr
Prin telefon : +373 22 59 28 61

Pe chat: http://www.pentalog.ro/html/pentalog/chat/chat.html?lang=RO

Pe Facebook: http://www.facebook.com/Pentalog

Publicitate

 

sursa: Unimedia

0 Comments: