AICI TV - știrile din regiune vin în Chişinău

joi, 26 mai 2011

AICI TV -  știrile din regiune vin în Chişinău
Foto: AICI TV

AICI TV se lansează în spaţiul media din Chişinău şi a intrat în emisie marţi, 24 mai. AICI TV este postul de televiziune al Asociaţiei Radiodifuzorilor “Reţeaua AICI”, fiind singura instituţie mass-media care aduce telespectatorilor din Chişinău ştiri din toate regiunile ţării precum şi emisiuni produse de către staţiile locale de televiziune.


AICI TV va ocupa la Chişinău nişa ştirilor regionale, adresându-se publicului larg printre care şi persoanelor care au plecat la un moment dat din localităţi şi locuiesc în Capitală. 

În Chişinău, dar şi în oraşele Râşcani, Glodeni Făleşti, Bălţi, Sângerei, Anenii-Noi, Cahul ştirile şi emisiunile postului AICI TV vor fi recepţionate prin intermediul distribuitorilor parteneri -  postul de televiziune Accent TV şi INFO CHANEL.

Grila reţelei “AICI” cuprinde patru ore de emisie, timp în care sunt prezentate ştiri şi emisiuni care reflectă viaţa cotidiană a municipiului Chişinău şi raioanele în care emit staţiile regionale de televiziune. Pe lângă buletinul de ştiri, emisiunile “Trasee” şi “Retrospectiva Săptămânii” reţeaua se lansează cu o nouă grilă de emisiuni. În noua grilă îşi fac loc emisiuni cum ar fi “Eu am dreptul”, “Consumăm în Moldova”, “Între DEX şi stradă”, “Omul şi glia”, etc.

Raza de acoperire a Reţelei “AICI” cuprinde orasele, Cimişlia, Ceadîr Lunga Comrat, Congaz, Criuleni, Drochia, Dubăsari, Orhei, Rezina, Soroca, Șoldăneşti, Ungheni, în total 13 oraşe şi peste de 400 de localităţi, care adună mai mult de 800 000 telespectatori.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: