Candidat PDM bătut măr! PLDM: Speculații electorale

miercuri, 25 mai 2011

Candidat PDM bătut măr! PLDM: Speculații electorale
Candidatul PDM bătut la Sângera
Foto: PDM

Partidul Democrat anunță că un candidat al formațiunii pentru consiliul local din Sângera a fost bătut măr aseară, după o întâlnire electorală. Democrații susțin că bătaia a fost organizată de primarul PLDM din localitate. 

Serghei Tribusan, membru, PD, spune că aseară, după o întâlnire electorală a liberal-democratului, la care a participat din curiozitate, a plecat acasă. A fost telefonat și i s-a spus că s-a încins o bătaie. Când s-a întors, a fost luat și el la pumni, iar fața i-a fost desfigurată. 

De cealaltă parte, PLDM neagă acuzațiile contracandidaților democrați, spunând că este vorba de speculații electorale.


"Haideți pe ultima sută de metri să nu aducem acuzații cu tentă politică. Motivul este unul simplu, candidatul PLDM a fost cel care a sesizat poliția, fiind martorul unei bătăi între tineri. Dorim să vă spunem că el nu este om de astfel de factură, să intervină personal în astfel de momente", a declarat azi șeful staff-ului electoral al PLDM, Vadim Pistrinciuc.

Liderul PLDM din localitatea vizată, prezent la conferință, confirmă cele spuse de colegul său. "Ieri seara a avut loc o întâlnire electorală. După adunare, s-a încins o bătaie. Erau tineri sub influența alcoolului. Imediat am sesizat poliția. Nu sunt persoana ca să mă implic în astfel de reglări de conturi. Poate printre ei a fost și candidatul PD", a precizat Valeriu Poiată.

UNIMEDIA amintește că, în actuala campanie electorală, s-au înregistrat mai multe incidente între candidații din teritoriu.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: