(video) Igor Dodon îi aduce pe Benny Benassi și Yulia Saviceva la Chișinău

vineri, 27 mai 2011

(video) Igor Dodon îi aduce pe Benny Benassi și Yulia Saviceva la Chișinău
Colaj: UNIMEDIA

Candidatul PCRM la funcția de primar al capitalei, Igor Dodon, intenționează să organizeze un show grandios în centrul Capitalei în ultima zi de campanie. În Chișinău au apărut mai multe panouri publicitare în care se anunță că pe 3 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale, vor concerta cunoscutul Benny Benassi (Italia), Yulia Saviceva (Rusia), DJ Project (România), Olia Tira (Moldova). 

Candidatul PCRM a confirmat pentru UNIMEDIA că este organizator al acestui concert. Întrebat despre costul acestui show, Dodon spune că după o analiză, a ajuns la concluzia că este un preț accesibil. Potrivit unor calcule, costul organizării unui astfel de concert se ridică la câteva sute de mii de lei.


Benny Benassi este unul dintre cei mai cunosciți DJ și producători din lume. Acesta s-a făcut remarcat prin hiturile Satisfaction, Every Single Day, Inside of Me. Yulia Saviceva este o interpretă cunoscută din Federația Rusă, iar DJ Project este o formație care s-a remarcat în România prin muzica disco.

Anterior, tot pentru campania electorală a PCRM, la Chișinău a concertat DJ Tiesto. Evenimentul a avut loc înainte de alegerile din 5 aprilie 2009. 



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: