(video) "Iubesc Moldova" naște supărări între Paladi și Dodon

miercuri, 25 mai 2011

(video)
Colaj: UNIMEDIA

Interpretul de muzică populară Ion Paladi este supărat foc pe politicianul Igor Dodon, candidat PCRM la funcția de primar al Capitalei. Acesta spune că piesa lui de pe CD-ul "Iubesc Moldova" a fost inclusă fără ca acesta să fie consultat, anunță Noroc TV

"Nu este corect cum s-a procedat. Nimeni nu a cerut acordul nostru pentru plasarea piesei pe CD (Ion Paladi - Mândruțo cu ochi ca mura). Credem că ni s-a adus un prejudiciu de imagine, pentru că, atât eu, cât și Ion avem alte opțiuni politice", spune Vlad Costandoi, producătorul lui Ion Paladi. Cei doi cer scoaterea piesei de pe compilație și scuze publice. În caz contrar, spune Costandoi, Paladi este hotărât să se adreseze în judecată.


De cealaltă parte, Igor Dodon, spune că nu are nicio legătură cu CD-ul "Iubesc Moldova" și că Nelu Stratan ar fi persoana responsabilă cu care trebuie să se discute.

Compania care a realizat CD-ul, Trimedial, a difuzat un comunicat de presă în care spune că deține în acest sens drepturile de "text, muzică și interpretare asupra unui număr impunător de piese din Republica Moldova, inclusiv și asupra fonogramei "Mindruțo cu ochi ca mura", interpretată de Ion Paladi. "Din start, grupul de inițiativă care a lansat acest proiect au specificat expres că această acțiune nu are conotație politică, nu susține careva partid politic și nu va promova prin mesajele sau acțiunile sale actori politici, ci doar va sensibiliza opinia publică în partea ce ține de excluderea în viața socială a acțiunilor de ură și dezmembrare socială a poporului nostru", se mai spune în comunicatul Trimedial.  

UNIMEDIA amintește că la 17 mai, Igor Dodon, împreună cu Vlad Gorgos, Irina Tarasiuk și Eduard Lopatenco au lansat un CD, intitulat "Iubesc Moldova". Acesta conține 17 piese dedicate dragostei față de țară. Compilația se distribuie cu titlu gratuit. Deși a fost lansată în sezon electoral, grupul spune că această acțiune nu face parte din campania electorală.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: