"Say, I'm sorry" - noul videoclip al artistei Mariana Mihăilă

duminică, 14 noiembrie 2010

Foto: apropomagazin.md

Mariana Mihăilă şi-a realizat al treilea videoclip, la piesa "Say, I'm sorry". Lansarea acestuia a avut loc săptămâna trecută, la un club de fiţe din capitală, unde interpreta le-a pregătit invitaţilor mai multe surprize.


Oaspeţii evenimentului, printre care Karizma, Nona Marian, Sun Stroke Project, Mahay, Mihai Teodor, Dyma, au primit câte o batistă cu iniţialele numelui Marianei pe care le-a confecţionat chiar ea, ne-a declarat tânăra interpretă.

O altă surpriză a fost o tombolă, unde au fost adunate toate numele interpreţilor prezenţi la sărbătoare. Periodic din cutiuţă erau extrase foiţe. Persoanele vizate urcau pe scenă şi cântau câte o piesă. Toţi s-au ales cu premii – o cană de cafea cu farfurioară, cu fluturaşi şi cu iniţialele Marianei Mihăilă.

Mariana s-a simţit relaxată pe timpul filmărilor, a avut parte de momente frumoase şi dulci. Regizorul Radu Corlăteanu a rămas şi el mulţumit de videoclip şi de colaborarea cu Mariana Mihăilă, dar cu mici reţineri. Partenerul Marianei din videoclip, coregraful Igor Munteanu, a rămas impresionat de aceasta experienţă.

Filmările videoclipului „Say I'm sorry” au avut loc în două localuri din Chişinău şi au durat două zile. Clipul a fost produs de echipa NOROC TV în colaborare cu regizorul Radu Corlăteanu.

sursa: Unimedia

0 Comments: