Automobilele Toyota în credit, cu o rată de dobândă de la 7,55% anual

joi, 18 noiembrie 2010

Automobilele Toyota în credit, cu o rată de dobândă de la 7,55% anual
Foto: toyota.md

Dealer-ul oficial Toyota Centru Chişinău “Continent” apare pe piaţa Moldovei cu un program unical de finanţare a cumpărăturii automobilului de model Toyota, program numit Toyota Credit. Acesta este accesibil pentru toate tipurile de cumpărători (persoane fizice şi persoane juridice) şi presupune achitarea unei rate de dobândă începând cu 7,55% anual. 


Toyota Credit are următoarele oferte creditare:

1.Toyota Avantaj: aportul iniţial – 25 %, rata dobânzii începând cu 9,55% anual;
2.Toyota 50/50: aportul iniţial – 50 %, rata dobânzii începând cu 7,55% anual;
3.Toyota 0%:  aport iniţial – dacă în familia dvs. sau la întreprinderea dvs. aveţi deja un automobil, atunci nu trebuie să strângeţi bani pentru cel de-al doilea. Toyota Credit va finanţa costul deplin al automobilului achiziţionat.

Alegeţi pe site-ul www.toyota.md condiţia de creditare optimă pentru dvs., stabiliţi suma creditului, termenul convenabil şi aflaţi care va fi suma lunară pe care o veţi achita. În plus, nemijlocit pe site puteţi înainta cererea de finanţare în regim on-line.

Oformarea creditului se poate face chiar în salonul auto Toyota Centru Chisinău “Continent”, în decurs de o oră şi doar în baza buletinului de identitate.

Avantajele Toyota Credit sunt: dreptul de proprietate asupra Toyotei dvs. din prima zi; o rată fixă a dobînzii; rambursarea anticipată a creditului în orice moment; variată alegere de asigurări auto Casco; automobile Toyota cu o garanţie internaţională 3 ani sau 100 000 km parcurs; cadou – cartelă de reducere Gold discount Card (reduceri la deserviri, accesorii, piese de schimb, reducerile partenerilor noştri, ajutor în drum etc.).



sursa: Unimedia

0 Comments: