Mocanu: Plahotniuc vrea să cumpere postul de prim-ministru cu 20 milioane euro. Purtător de cuvânt Plahotniuc: Dl Mocanu poate merge la festivalul de umor!

miercuri, 17 noiembrie 2010

Mocanu: Plahotniuc vrea să cumpere postul de prim-ministru cu 20 milioane euro. Purtător de cuvânt Plahotniuc: Dl Mocanu poate merge la festivalul de umor!

"Vlad Plahotniuc intenţionează să cumpere postul de prim-ministru cu 20 milioane de euro, pregătiţi la Viena. Am aceste informaţii de la surse din cadrul Partidului Democrat, pe listele căruia, mafiotul va figura până la sfârşitul săptămânii. Pariez!". Declaraţia aparţine liderului mişcării antimafie, Sergiu Mocanu, lansată azi, 17 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al omului de afaceri, Diana Danu, respinge toate acuzațiile declarând că Sergiu Mocanu a întârziat la festivalul de umor de săptămâna trecută. "Dl Mocanu cu succes putea participa la festivalul de umor de săptămâna trecută. Este de fapt un alt truc de capanie electorală. Le urăm succes în alegeri deși suntem siguri că nu vor trece pragul", a conchis aceasta. 


În cadrul conferinței de presă de astăzi, Mocanu a menţionat că despre banii pregătiți la Viena, Vladimir Plahotniuc a vorbit într-un mediu privat, în cadrul Clubului Nobil.

Referindu-se la prezenţa omului de afaceri pe lista Partidului Democrat, Mocanu a explicat că există probleme în acest sens, chiar dacă Partidul Democrat a luat deja o decizie, luni, 15 noeimbrie, potrivit căreia Plahotniuc va figura pe lista PDM sub numărul 2. " Problema este că Plahotniuc pentru prima dată trebuie să depună declaraţia de venit şi există riscul ca acesta să fie învinuit de fals", au mai adăugat membrii mişcării antimafie.

Informațiile au fost negate de reprezentanții lui Vladimir Plahotniuc. 

Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: