Prim-vicepresedintele și vicepreședintele Partidului ”Alianța Verde” se retrag de pe lista de candidați la funcția de deputat

miercuri, 17 noiembrie 2010

Prim-vicepresedintele și vicepreședintele Partidului ”Alianța Verde” se retrag de pe lista de candidați la funcția de deputat
Foto: info-prim.md

Prim-vicepresedintele Partidul Ecologist - Alianța Verde, Andrei Dumbrăveanu și vicepreședintele, Anatolie Prohnițchi, se restrag de pe lista de candidați la funcția de deputat din cauza că în formațiune nu se respectă principiile democrației și de drept. ”Președintele Vladimir Braga practică, în conducerea partidului, un stil autoritar, antidemocratic. El vrea să-și asume și Biroul Permanent Central, dar și Consiliul Național al partidului”, declarat Dumbrăveanu azi, 17 noiembrie, în cadrul unei  conferințe de presă.


Cei doi i-au sugerat lui Braga să se conducă de respectarea principiilor ecologiste și a verzilor europeni, subliniind că în acest mod, partidul nu poate să-și păstreze imaginea, nemaivorbind de dezvoltarea formațiunii.

Vicepreședintele Prohnițchi s-a arătat nemulțumit și de faptul că în cadrul partidului s-au admis încălcări statutare, referidu-se aici la modificarea sloganului cu care PEAV s-a lansat în campania electorală. ”Sloganul inițial era ”Un om curat într-o țară prosperă”, iar mai apoi a fost înlocuit cu ”O lege pentru toți” ”, a conchis Prohnițchi.

Cei doi au expediat deja în adresa Comisiei Electorale Centrale cereri prin care solicită retragerea candidaturii de la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: