INCREDIBIL! Reportajul NIT de la vizita lui Ghimpu cu elicopterul: Câţi berbeci au fost miercuri la Ţiganca? VEZI VIDEO

joi, 18 noiembrie 2010

INCREDIBIL! Reportajul NIT de la vizita lui Ghimpu cu elicopterul: Câţi berbeci au fost miercuri la Ţiganca? VEZI VIDEO

Postul de televiziune NIT a prezentat vizita lui Mihai Ghimpu la Țiganca cu elicopterul într-o manieră "deosebită". Reporterul postului a intervievat un cioban despre cum vede el vizita președintelui interimar. 

Astfel, potrivit știrii NIT, ieri a fost zi grea și pentru cioban și pentru oi. "Animalele s-au sperit de moarte când au văzut un elicpter. Mare le-a fost mirarea oilor când au văzut cine a coborât din aparatul de zbor. Așa președinte n-au mai văzut să vină cu samaliotu'. Ghimpu a venit să provoace un nou scandal", sunt declarațiile difuzate de NIT pe post. 

În cadrul știrii, reporterul televiziunii îl intervievează pe ciobanul Profir, care îl crede pe Mihai Ghimpu un copil, care a venit să provoace un nou scandal, la fel ca și cel cu "explodarea dambei de la Nemțeni". Într-un final, ciobanul s-a arătat nemulțumit că elicopterul prezidențial i-a speriat oile de pe câmp.  


Reportajul NIT se încheie cu o serie de concluzii ale reporterilor în care se spune că acțiunile de contrabandă cu țigări atinge cote maxime. 

                     

Sursa: UNIMEDIA  


0 Comments: