Andreea Marin şi Cristian Tabără prezintă, la București și Chișinău, Gala Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional

vineri, 19 noiembrie 2010

Andreea Marin şi Cristian Tabără prezintă, la București și Chișinău, Gala Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional
Foto: TVR

Cea de-a IX-a a Galei Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional va avea loc sâmbătă 27 noiembrie 2010, la Chișinău și București. Susținut mediatic de portalul de știri UNIMEDIA, pentru prima dată în cadrul acestui eveniment va fi premiată excelența din România, dar şi din Republica Moldova. "Acest lucru se datorează dorinței de a extinde recunoaşterea personalităţilor şi proiectelor marcante dincolo de graniţele ţării. Gala Premiilor de Excelenţă va fi o transmisiune duplex Bucureşti - Chişinău, în direct la Moldova1, TVR 1, TVR Internaţional, dar și la JurnalTV", se menționează într-un comunicat de presă.  


Organizatorii evenimentului menționează că acest prim demers de recunoaştere a valorii românilor de dincolo de graniţe nu putea avea loc decât în Republica Moldova - "țara de care ne leagă valorile şi rădăcinile comune, limba, istoria, dar şi aceleaşi ţeluri şi aspiraţii de viitor, într-o Europă din ce în ce mai unită. Ceremonia din 27 noiembrie va constitui, totodată, o trecere de la simbolicul „Pod de Flori" la recunoaşterea publică a excelenţei şi valorilor din Republica Moldova”, au subliniat aceștia.   

Menționăm că în cadrul ceremoniei vor fi premiate personalităţi româneşti, vârfuri în ştiinţă, economie, cultură, sport şi politică de ambele părţi ale Prutului, iar spectacolul va fi susţinut de mari nume ale cântecului popular autentic, reprezentativi pentru toate regiunile româneşti şi ale Republicii Moldova. Gazdele Galei vor fi Andreea Marin (la Bucureşti) şi Cristian Tabără (la Chişinău). 

Precizăm că Gala Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional este o manifestare anuală dedicată personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite în promovarea imaginii României în lume. De-a lungul celor opt ediţii de până  acum, premiile de excelenţă acordate de TVR Internaţional au revenit unor mari personalităţi din România sau din străinătate, sportivi, diplomaţi, manageri şi oameni de afaceri, oameni de cultură, instituţii şi organizaţii, ansambluri artistice, etc.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: