Stepaniuc către Chirtoacă: Faceți propagandă și vă laudați ca și Voronin. Fiți mai modest!

joi, 18 noiembrie 2010

Stepaniuc către Chirtoacă: Faceți propagandă și vă laudați ca și Voronin. Fiți mai modest!
Foto: Colaj UNIMEDIA

Candidatul independent la alegerile parlamentare din 28 noiembrie, Victor Stepaniuc, l-a criticat pe Dorin Chirtoacă, vicepreședintelui PL, că mai mult se laudă decât muncește. Declarațiile acestuia au fost făcute în cadrul unei dezbateri televizate de la ProTV Chișinău. De cealaltă parte, Chirtoacă s-a arătat nedumerit cum fostul membru al echipei comuniștilor îi critică pe foștii coechipieri și vorbește despre realizări "când țara a mers tot mai prost în ultimii 8 ani".  

"Spre deosebire de fosta administrație, noua guvernare democratică, dar și noua conducerea Primăriei a reușit rezolvarea problemei mirosului în Capitală, în câteva luni se va rezolva cu parcul Valea Morilor, am achitat toate datoriile Primăriei, am început renovarea drumurilor, am lansat programul Prima Casă", a început edilul capitalei. 


După ce vicepreședintele PL a enumerat mai multe realizări pe care aceste le consideră reușite la Primăria Capitalei, Stepaniuc a ținut neapărat să-l apostrofeze. "Dle Chirtoacă, haideți să fim obiectivi. Faceți propagandă ca și Voronin. Nu faceți nimic, dar vă lăudați. Trebuie să vă fie rușine de atâta laudă, fiți mai modest", a conchis Stepaniuc în cadrul emisiunii, care i-a acuzat pe liberali de polarizarea societății, iar pe comuniști - de utilizarea resurselor țării în interese oligarhice. 

Victor Stepaniuc i-a mai acuzat pe foștii colegi că aceștia sunt mai liberali decât însăși liberii - aceasta datorită legilor care au fost adoptate în ultima perioadă. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: