TOP 10 cele mai şocante despărţiri de vedete de la Hollywood. GALERIE FOTO

joi, 18 noiembrie 2010

TOP 10 cele mai şocante despărţiri de vedete de la Hollywood. GALERIE FOTO
Foto: tabu.ro

Unele despărţiri din lumea vedetelor au şocat pe toată lumea. Cine ar fi crezut că Jennifer Aniston şi Brad Pitt  sau că  Jessica Simpson şi Nick Lachey  se vor despărţi? Nimeni. Şi, totuşi, s-a întâmplat. De-a lungul ultimilor ani, Hollywood-ul ne-a oferit câteva surprize nu tocmai plăcute. Cupluri despre care credeam că vor apuca bătrâneţile adânci împreună s-au destrămat cât ai clipi din ochi conform zicalei "nimic nu e veşnic". Iată cele mai elocvente exemple.


01. Brad Pitt şi Jennifer Aniston sunt protagoniştii divorţului secolului. Mariajul celor doi a fost curmat de Angelina Jolie care l-a vrăjit pe Brad în timp ce filmau împreună. Unii spun că Jennifer nu şi-a revenit nici până în ziua de azi în ciuda faptului că Brad încă nu a cerut-o de nevastă pe Jolie.


02. Sandra Bullock şi Jesse James. Dacă vrei să atragi ura întregii planete ai două posibilităţi: ori eşti deja Jesse James, ori o înşeli pe Sandra. Asta a făcut Jesse ale cărui infidelităţi au rănit inima uneia dintre cele mai iubite actriţe din toate timpurile. Ziarele au vuit, Jesse s-a căit, iar Sandra a fost devastată şi a divorţat.


03. Eva Longoria şi Tony Parker. Cei doi s-au despărţit într-un moment în care nimeni nu se aştepta la acest lucru. Ceea ce este surpinzător este faptul că cei doi îşi declarau sus şi tare dragostea până în buza divorţului, dacă putem spune aşa. Motivul ar fi fost infidelitatea lui Tony care a făcut nebunii cu soţia unui coleg de echipă. Foarte ruşinos!


04. Christina Aguilera şi Jordan Bratman s-au despărţit cu un uşor iz de scandal. Cel puţin la nivel zvonistic. Unii spuneau că Aguilera a renunţat la mariaj pentru că i-ar plăcea femeile, iar alţii că acest pas a fost făcut pentru a mediatiza puternic filmul Christinei, "Burlesque". Poate nu vom afla niciodată... Ceea ce e cert e faptul că Jordan şi Christina păreau un cuplu solid, iar ruptura a venit pe neaşteptate.


05. Courteney Cox şi David Arquette nu au divorţat încă, dar trăiesc separat. Ceea ce părea unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood s-a destrămat în doar câteva clipe. Cele două vedete s-au hotărât să o ia, cel puţin pentru o perioadă, pe căi diferite pentru că mariajul lor nu mai avea niciun farmec. Şi nici sex nu se mai prea făcea în casa lor, spun gurile rele.


06. Jenny McCarthy şi Jim Carrey ne-au oferit una dintre cele mai calme despărţiri de la Hollywood. Cei doi s-au separat pe cale amiabilă şi, chiar dacă aveau doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, ei au declarat că nu mai puteau fi un cuplu pentru că relaţia ajunsese într-un punct de unde nu putea fi continuată.


07. Jessica Simpson şi Nick Lachey păreau îndrăgostiţi pe veci. Un fel de poveste cu Ilene şi Feţi. Dar nu a fost aşa. Şi în cazul lor fericirea a avut un final, iar cei doi au divorţat spre surprinderea tuturor.


08. Rachel Weisz şi Darren Aronofsky au fost unul dintre cele mai discrete cupluri de vedete de care am auzit vreodată. Şi separarea lor a fost la fel de discretă. Cei doi au fost căsătoriţi timp de nouă ani. Au rămas buni prieteni şi după divorţ şi îşi cresc fiul în linişte.


09. Kate Gosselin şi Jon Gosselin ar putea da vina pe celebritate pentru divorţ. Cei doi au devenit faimoşi după ce Kate a adus pe lume sextupleţi, iar familia a devenit subiect de reality show ceea ce le-a dat viaţa peste cap. Decizia celor doi de a divorţa a umplut mii de pagini de tabloide pentru că, în cazul lor, fericirea (cel puţin aşa părea) putea fi văzută la televizor.


10. Melissa Etheridge şi Tammy Lyn Michael păreau a fi făcute una pentru cealaltă şi emanau pace şi linişte oriunde mergeau. Cu toate acestea, cele două vedete s-au despărţit lasând pe toată lumea cu gura căscată. Explicaţiile nu au apărut nici în ziua de azi.


Sursa: tabu.ro


0 Comments: