Filat: Îi pun lui Voronin la dispoziție întrebările cu trei zile înainte de dezbatere. PCRM: Filat să citească mai atent răspunsul lui Mark Tkaciuk

miercuri, 17 noiembrie 2010

Filat: Îi pun lui Voronin la dispoziție întrebările cu trei zile înainte de dezbatere. PCRM: Filat să citească mai atent răspunsul lui Mark Tkaciuk
Foto: Colaj UNIMEDIA

Liderul PLDM, Vlad Filat insistă asupra unei dezbateri politicev publice cu liderul comuniștilor, Vladimir Voronin. În scrisoare oficială, în care îl invită repetat pe președintele comuniștilor la o discuție despre realizările fiecăruia din ei, Filat îi propune lui Voronin să-i pună la dispoziție întrebările cu trei zile înainte de dezbatere, astfel încât ”colegii acestuia să reușească să-i pregătească răspunsurile”.


La rândul său, PCRM și-a reiterat poziția anterioară. Potrivit șefei Serviciului de Presă al PCRM, Svetlana Ivanova, răspunsul deputatului comunist, Mark Tkaciuk, la prima invitație a lui Filat, rămâne valabil. ”Îi recomandăm lui Vlad Filat să citească atent replica lui Mark Tkaciuk”, a spus Ivanova.

Filat, însă, așteaptă un răspuns chiar de la liderul PCRM. ”Vă mărturisesc că am fost surpins de faptul că ați refuzat invitația de a participa într-o dezbatere cu mine. Vă știam un om curajos și mă așteptam ca măcar răspunsul să vină din partea dumneavoastră, nu din partea unor oameni din eșantioanele inferioare ale partidului pe care îl conduceți”, se adresează liderul PLDM lui Vladimir Voronin.

UNIMEDIA amintește că acum 2 săptămâni, Vlad Filat l-a invitat pe Vladimir Voronin la o dezbatere politică publică, în cadrul căreia să polemizeze referitor la realizările fiecăruia în perioada în care s-au aflat la guvernare. Drept răspuns, deputatul comunist, Mark Tkaciuk a declarat că duelurile au loc între parteneri egali de origine nobilă și l-a îndemnat pe Filat să-și găsească oponenți de nivelul lui.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: