(audio) Ana Rusuleac: Comunista Zinaida Chistruga ameninţă satul Borceag că "îl va jupui" după alegerile din 28 noiembrie. Sîrbu: Nu cunosc nimic!

joi, 18 noiembrie 2010

(audio) Ana Rusuleac: Comunista Zinaida Chistruga ameninţă satul Borceag că
Zinaida Chistruga
Foto: omg.md

Zinaida Chistruga, candidat pe lista electorală a PCRM, a ameninţat că, după alegerile din 28 noiembrie curent, va jupui satul Borceag din raionul Cahul.  Aceasta pentru că nu i s-a acceptat solicitarea de a se întâlni cu profesorii liceului "Ion Creangă" din localitate, la ora cerută. Directorul instituţiei, Ana Rusuleac, susţine că nu a fost anunţaţă din timp despre un astfel de eveniment.


"Potrivit legislaţiei în vigoare, în instituţiile de învăţământ este interzisă organizarea activităţilor electorale în timpul desfăşurării procesului instructiv-educativ", a explicat directorul adjunct al liceului, Pavel Stefu.  

De cealaltă parte, juristul PCRM, Sergiu Sîrbu, a declarat pentru UNIMEDIA că nu cunoaște despre un asemenea caz și nu poate comenta informațiile.  

Ana Rusuleac susţine că pe data de 10 noiembrie, în jurul orei 12.30, deputatul comunist Zinaida Chistruga a dat buzna în biroul său, însoţită de un activist comunist din oraşul Cahul şi de prim-secretarul Organizaţiei Primare a PCRM din satul Borceag şi, pe un ton ridicat, i-a cerut să-i organizeze o întâlnire cu cadrele didactice ale liceului.  

Anunţat de administraţia liceului, la locul incidentului şi-a făcut apariţia şi primarul satului Borceag, Sava Rusuleac. La venirea acestuia, deputatul comunist Zinaida Chistruga a ameninţat că, după alegerile din 28 noiembrie, va jupui satul Borceag. „Lasă ca am să te înverzesc eu şi pe tine”, a spus Chistruga făcând aluzie la afilierea politică a primarului.  

Solicitat de UNIMEDIA să comenteze incidentul, juristul PCRM Sergiu Sârbu s-a abţinut de la aprecieri. "Nu am auzit astfel de declaraţii, deci nu comentez. Poate aţi interpretat dvs. sau aţi înţeles greşit", a declarat Sârbu.

Ascultați mai jos declarațiile directorului liceului, Ana Rusuleac.  




Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: