Orange a premiat cei mai buni tineri ai anului 2010

miercuri, 17 noiembrie 2010

Orange a premiat cei mai buni tineri ai anului 2010

Orange a premiat cei mai buni tineri ai anului 2010 în cadrul concursului „Premiul pentru tineret 2010”, organizat în data de 16 noiembrie de Ministerul  Tineretului si Sportului al Republicii Moldova şi susţinut de compania Orange. Suplimentar la premiile acordate de Minister, Orange a oferit câştigătorilor concursului 11 laptop-uri cu abonament Internet Acum de 150 lei gratuit pentru o lună, 3 telefoane mobile şi 3 numere PrePay.


Premiul a fost instituit în scopul promovării si susţinerii tinerilor şi organizaţiilor de tineret în cadrul acţiunilor cultural-artistice, tehnico-ştiinţifice, activităţilor civice precum şi pentru dezvoltarea creativităţii lor. 

„Prin intermediul proiectelor sale de Responsabilitate Socială Corporativă, Orange susţine în permanenţă tinerii din RM şi îi motivează să obţină rezultate frumoase la studii, în activitatea lor extra curriculară şi în viaţa de zi cu zi. De aceea, ne-am exprimat dorinţa de a fi alături de cei mai buni tineri ai ţării în domeniile: cultural-artistic, tehnico-ştiinţific şi civic în cadrul acestui concurs. Ne exprimăm convingerea că premiile oferite de Orange le vor fi de un real folos în activitatea lor zilnică, căreia sunt dedicaţi fiecare dintre aceşti minunaţi tineri”, a declarat Liudmila Climoc, director general Orange Moldova.

Orange susţine şi alte proiecte dedicate tinerilor, precum ar fi programul naţional anual „Burse de merit”, în cadrul căruia studenţii de la instituţiile superioare de învăţământ din ţară primesc burse pentru rezultate bune la studii şi în activitatea extracurriculară. Până în prezent, aproape 1000 de tineri din RM au beneficiat de Burse de merit. 

De asemenea, Orange oferă anual şi burse Orange pentru studenţii de la UTM, iar începând cu anul 2010 şi pentru studenţii de la ASEM. La fel, prin intermediul a 80 de burse anual, Fundaţia Orange încurajează fetele dezavantajate din şcolile-internat din ţară de a-şi continua studiile în şcolile profesionale şi de meserii pentru a obţine o profesie. 

Un exemplu frumos de Responsabilitate socială corporativă de care a dat dovadă compania Orange este încurajarea tinerilor în activitatea lor antreprenorială în cadrul concursului „Idei de afaceri 2010”. 


sursa: Unimedia

0 Comments: