Conceptul care a revoluţionat marketingul online acum şi în Moldova prin Cupon.md

miercuri, 17 noiembrie 2010

Conceptul care a revoluţionat marketingul online acum şi în Moldova prin Cupon.md

Cumpărăturile colective sunt una din cele mai noi şi populare metode de a face shopping în lume. Prin intermediul unui serviciu web oferit de Cupon.md, orice doritor poate achiziţiona un produs sau serviciu cu o reducere de la -50% şi mai mult.


Cupon.md este primul site de acest gen în Moldova şi oferă utilizatorilor săi reduceri de la -50% la -90% la restaurante, bowlinguri, saloane de frumuseţe, karaoke, magazine şi multe altele, iar companiilor din Moldova – şansa de a se promova gratuit şi de a primi sute sau mii de clienţi noi – fără a percepe o taxă pentru asta. 

Cum funcţionează ? Totul e foarte simplu. Companiile oferă reduceri masive prin intermediul site-ului Cupon.md, iar în schimb,  ele primesc sute de clienti noi. Afacerile mai primesc pe lânga sutele sau miile de clienţi noi şi publicitate gratuită pe un site vizitat de un auditoriu ţintă.
 
Pe de altă parte, vizitatorii site-ului, economisesc sute sau mii de lei folosind reducerile oferite de companii. Toţi au numai de câştigat alături de Cupon.md.

Este suficient să te înregistrezi pe site-ul www.Cupon.md şi să iţi reîncarci contul prin intermediul terminalelor de plată, apoi cumperi direct de pe site câte cupoane doreşti.

Cupon.md publică în fiecare săptămână o ofertă interesantă, deci aveţi timp limitat pentru a prinde un cupon la oferta care va interesează. După ce oferta se finisează, fiecare cumpărător primeste pe mail cuponul cu care îşi poate primi reducerea în orice zi după aceea.

Site-ul promite să organizeze frecvent concursuri cu premii interesante.


sursa: Unimedia

0 Comments: