Carduri bancare de vacanţă de la BCR Chişinău

joi, 18 noiembrie 2010

Carduri bancare de vacanţă de la BCR Chişinău

Sărbătorile de iarnă bat la uşă, iar unii dintre noi deja îşi fac planuri de vacanţă – alegem destinaţia, dar şi numărăm banii, care de cele mai multe ori sunt limitaţi. Totodată, ne facem griji în privinţa banilor cash pe care-i purtăm în portofel sau în buzunare numai de noi ştiute. Când plecăm în vacanţă în afara ţării, ar trebui să ştim, însă, că cel mai comod şi sigur mijloc de plată este utilizarea cardului bancar. În acest context, BCR Chişinău vine cu oferta sa.


Deținătorii cardurilor BCR se pot bucura de comoditate, siguranță şi, cel mai important, comision unic pentru retragerea numerarului din cele peste 6500 de ATM-uri ale Grupului Erste Bank din Austria, Cehia, Croația, Serbia, Slovacia, România și Ucraina. 

În vacanţa de iarnă este indispensabil în special cardul BCR cu facilitatea de overdraft oferită în cadrul proiectelor salariale, ce îți conferă flexibilitate în gestiunea resurselor. Aceasta înseamnă că îţi vei putea face noi achiziţii pentru casa sau garderoba ta, fără a uita de micile atenţii pentru rude şi prieteni. 

Mai mult ca atât, în preajma sărbătorilor de iarnă, la BCR Chişinău poţi beneficia şi de o dobândă promoţională pentru cardurile cu overdraft, valabilă până la 31 decembrie, 2010.


sursa: Unimedia

0 Comments: