(video) Voronin a numit un alegător "idiot", crede că limba rusă nu trebuie să devină limbă de stat și așteaptă ca un membru AIE "să se vândă"

joi, 18 noiembrie 2010

(video) Voronin a numit un alegător

Vladimir Voronin a fost surprins făcând declarații șocante la o întâlnire cu alegătorii. Un filmuleț realizat cu telefonul mobil îl arată pe liderul comunist la o întâlnire în Găgăuzia în care acesta utilizează un limbaj "deocheat". 

Deranjat de întrebările pe care le primește de la un alegător, Voronin i-a îndemnat pe cei din sală să-l ia și să-i dea "un șut în fund". "Dvs insultați poporul găgăuz!", i-a strigat cineva din audiență președintelui PCRM. În replică, Voronin i-a spus: "Voi nu sunteți popor. Tu ești un idiot!"

Referindu-se la limba de stat a R. Moldova, Vladimir Voronin a declarat că în opinia sa în țară trebuie să existe o singură limbă oficială - moldoveneasca. Întrebat de alegători cum rămâne cu promisiunile cu privire la limba rusă, Voronin le-a spus că discuția a fost altfel.  


În cadrul aceleeași întâlniri, liderul PCRM a menționat că încă nu știe cu cine va face alianță pentru că nu știe cu cine te poți înțelege. "O să vedem totuși care se va vinde", a conchis acesta.

Vedeți mai jos imaginile video:   






Sursa: UNIMEDIA
VIDEO: Gagauzlar


0 Comments: