Vladimir Klitschko: "David Haye este un laş, va deveni un adevărat clovn!"

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Vladimir Klitschko:
Comentariu: Vladimir Klitschko şi David Haye
Foto: images.sportinglife.com

Deşi îşi pune la bătaie Centurile în faţa lui Dereck Chisora pe 11 decembrie, Vladimir Klitschko nu are decât un gând - să intre în ring împotriva englezului David Haye! Klitschko, care l-a executat în ultimul meci pe Samuel Peter, l-a atacat dur într-un interviu pe Haye!


Vladimir Klitschko a reânceput războiul cuvintelor împotriva lui David Haye. Klitschko susţine că actualul Campion WBA la categoria grea va intra în istorie ca un clovn dacă va pierde lupta de luna viitoare împotriva lui Audley Harrison. 

Ucrainianul spune: "Haye este un laş şi acum se ascunde în spatele unei scuze. Spune că se va retrage anul viitor şi că eu şi fratele meu trebuie să ne grăbim dacă vrem să ne luptăm cu el. Ce e asta? Fie vrei să te lupţi şi o faci împotriva Campionilor, fie devii un clovn! Momentan, lucrurile nu arată bine pentru Haye pentru că el se îndreaptă cu paşi repezi spre asta. Vorbeşte mult, dar acţiunea este puţină."

Klitschko trebuia să se înfrunte cu Haye anul trecut însă londonezul s-a retras din cauza unei accidentări la spate. Atât Vladimir, cât şi fratele său Vitali, care e Campion WBC, nu au fost convinşi de accidentarea lui Haye, dar s-au întors la masa negocierilor. Vitali a crezut că s-au pus de acord pentru o lupta cu 'the Hayemaker', dar a fost lasat cu ochii în soare când acesta a optat pentru Nikolai Valuev.

Haye a luat titlul WBA din posesia lui Valuev, iar fraţii Klitschko îl urmăresc de atunci fără încetare.

Vladimir adaugă: "Aş vrea ca lupta să aibă loc, dar i-am propus de 2 ori şi a fugit. Nu are prea mult curaj şi e şi un mincinos. Tot ce îi pot spune este:  David, ai grijă să nu fii făcut KO de Harrison pentru că vei arăta ca un clovn."

Sursa: kombat.ro


0 Comments: