O tânără, lovită cu maşina de un politişt beat, a fost ucisă de ambulanţa venită să o salveze

miercuri, 20 octombrie 2010

O tânără, lovită cu maşina de un politişt beat, a fost ucisă de ambulanţa venită să o salveze
Comentariu: Fata a murit călcată de ambulanţa chemată să o salveze
Foto: mn.ru

La doar câteva momente după ce a fost lovită de o maşină condusă de un poliţist beat, o adolescentă din Rusia a murit călcată de ambulanţa care a fost chemată să o salveze. Incidentul a avut loc marţi, în localitatea Kargasok, din Siberia, informează "The Moscow News".


Darya Nesterova, în vârstă de 15 ani, mergea împreună cu două prietene pe marginea unei şosele din Kargasok, când un şofer în stare de ebrietate, agent al poliţiei, a dat cu maşina peste ele. Toate cele trei fete au fost rănite în urma impactului.

Darya zăcea întinsă pe şosea când au ajuns medicii chemaţi la locul accidentului. Se pare că şoferul ambulanţei nu a văzut-o pe adolescent pe carosabil, decât atunci când a fost prea târziu. Ambulanţa a lovit-o pe rusoaică în vârstă de 15 ani, al cărei deces a fost constatat de echipa de medici venită la faţa locului pentru a salva victimele accidentului produs iniţial de poliţist beat.

Nu se ştie dacă Darya a murit din cauza rănilor produse în timpul primului impact sau din cauza leziunilor suvenite când a fost călcată de ambulanţă.

Potrivit lui Anatoly Rozhkov, reprezentant al poliţiei rutiere regionale, condiţiile meteorologice erau nefavorabile, lapoviţa prezentă în zonă scăzând gradul de vizibilitate al şoferului de pe ambulanţă.

Martorii au povestit că i-au făcut, disperaţi, cu mâna şoferului de pe ambulanţă pentru a opri autovehiculul, dar acesta nu a înţeles semnele oamenilor. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, este şofer pe ambulanţă de trei ani si are 15 ani experienţă în condus.

Celelalte două fete rănite au fost internate la spitalul din Kargasok, dar se află în afară oricărui pericol.

Incidentul este ultimul dintr-o serie de scandaluri provocate de poliţiştii din Rusia care, sub influenţa alcoolului, au călcat cu maşina oameni nevinovaţi.

Într-un incident separat, un membru al poliţiei locale din regiunea Kursk a fugit, luni, de la locul accidentului, după ce a lovit şi ucis o tânără în vârstă de 16 ani. În luna aprilie, în apropiere de Moscova, un poliţist beat a lovit cu maşina o fată de nouă ani şi pe mama acesteia, copilul murind în urma impactului. În martie, tot în capitala rusă, un alt poliţist beat a ucis o femeie însărcinată.


0 Comments: