Chirtoacă i-a mulţumit lui Saakaşvili pentru ajutorul constat oferit de Georgia Republicii Moldova

vineri, 22 octombrie 2010

Chirtoacă i-a mulţumit lui Saakaşvili pentru ajutorul constat oferit de Georgia Republicii Moldova
Foto: flux.md

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a avut o întrevedere cu preşedintele Georgiei, Mihail Saakaşvili. Întâlnirea a avut loc Tbilisi, unde se desfăşoară Conferinţa primarilor europeni, la care participă şi edilul Chişinăului.


Chirtoacă i-a adus mulţumiri preşedintelui georgean pentru ajutorul acordat R. Moldova la înlăturarea consecinţelor inundaţiilor din această vara şi anume construcţia a 10 case pentru sinistraţi şi a unei grădiniţe de copii în zona afectată, dar şi pentru organizarea vacanţei pentru 120 de copii din familiile sinistrate la o tabără de vară din Anaklia, Georgia.

De asemenea, în cadrul discuţiei interlocutorii s-au referit la alte teme de interes comun, cum ar fi dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre cele două capitale pe diferite domenii, dar şi evoluţia reformelor democratice din R. Moldova şi Georgia. A fost abordată, la fel, şi tema alegerilor parlamentare anticipate din 28 noiembrie, fiind menţionată importanţa acestora pentru dezvoltarea de mai departe a R. Moldova.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: